Hvem er vi

 Forside
Akupunktur
Hvem er vi
Hvad kan vi behandle
Behandlings form
HZ akupunktur
Sygehistorie
Tilskud
Kontakt

Speciallæge Duan H
Jeg er færdig uddannet i 1993 fra Hunan Medical University i Kina. Har arbejdet 5 år på Beijing hospital, et af de største hospitaler i Kina inden jeg kom til Danmark i 1998. Det første halvandet år arbejdede jeg som forsker på Aarhus Universitets hospital og forskede i hormon behandling mod kæftesygdomme. I 2000 startede jeg klinisk arbejde på Aalborg sygehus indtil 2004, hvor jeg flyttede til Fyn og fik en speciale-uddannelses stilling på Odense Universitets Hospital- Svendborg Sygehus. Jeg blev til speciallæge i intern medicin og endokrinologi i juni 2010.
 
 
Læge Gao C
Jeg er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992. Har arbejdet 5 år på et af de største hospitaler i Kina, Beijing hospital, hvor min kone også arbejdede. Jeg kom til Danmark i 1997 og startede Ph.D projekt i smerte forskning, først på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus. Efter at jeg blev færdig med min Ph,D uddannelse i 2001, fik jeg en post.doctor stilling på Califonia Universitet og tog til USA. Jeg vendte tilbage til Danmark i 2002, hvor jeg arbejdede som læge på kirurgisk afd på Aalborg sygehus. Vi flyttede til Fyn i 2004 og siden har jeg arbejde som læge både på OUH og Ringe Sygehus.
 
Vi har praktiseret akupunktur både under uddannelse og i forbindelse med lægearbejde på sygehusene. Ønsket om at etablere egen klinik og gøre brug af vores uddannelse i kinesisk medicin gik i opfyldelse da vi flyttede til Fyn. Medicare East & West blev til i 2005. Vi er på den måde så privilegerede at kunne arbejde fra to forskellige synsvinkler såvel moderne vestlig medicin som traditionel kinesisk medicin. Vi kan tillade os både at være kritiske over for de to medicinske videnskaber og at kombinere dem og få det bedste ud af det. Vi har fået større glæde ved at kunne løse patienternes problemer via nåle og urter som er ganske bivirkningsfri, da brugen af medicin og operationer på sygehuset ikke altid tilfredsstiler patienterne og os selv som læger.